Rami Spor Hazırlık Maçları Tam Gaz


Rami Spor Hazırlık Maçları Tam Gaz

---------------------------------------------

2014-2015 futbol sezonunda İstanbul Süper Amatör Lig 4.Grupta mücadele edecek olan Ramispor, hazırlık maçında aynı grupta yer aldığı Bakırköyspor’u konuk etti. Eyüp Belediyesi Rami sahasında oynanan ve ikinci devresi şiddetli yağmur altında devam eden maçta iki takım da etkili bir futbol ortaya koyarken, Rami Spor rakibine göre daha etkili bir görüntü sergilediler. Çok sayıda izleyicinin takip ettiği Yaşar Gecekuşu’nun çalıştırdığı Ramispor 2-0 kazanırken goller Ercan Sadi ve Beyhmen Beylül Seymen’den geldi.

----------------------------------------------------------------------------------

RAMİSPOR - Topçularspor

21 AĞUSTOS PERŞEMBE SAAT 19.15 RAMİ STADI Yeni sezon hazırlıklarını sürdüren takımımız bir yandan da hazırlık maçları oynamaya devam ediyor.

------------------------------------------------------------------------------

HAZIRLIK MAÇI RAMİSPOR -

Bayrampaşa Tuna 22 AĞUSTOS CUMA SAAT 18.30 RAMİ STADI İki kadroya bölünüp bugün Topçularspor ile oynayan takımımız yarın da Bayrampaşa Tuna ile karşılaşacak.

----------------------------------------------------------------------------------

GAZZE İÇİN DÜZENLECEK YARDIM TURNUVASI YARIN BAŞLIYOR

24 Ağustos Pazar Saat 17.00'de

İstanbul'un dört güzide amatör kulübü Ramispor ev sahipliğinde Gazze için bir araya geliyor. Bu turnuva ayrıca yeni sezon için de önemli bir test niteliğinde. Rami Stadı'nda düzenlecek turnuvada Gazze için yardım toplanacak ve Gazze'deki yaraların sarılmasına bir nebze de olsa katkı sağlanacak.

TURNUVA PROGRAMI ŞU ŞEKİLDE

Güneşlispor - Cevatpaşaspor / 17.00

RAMİSPOR - Kadırgaspor / 19.00

Turnuvanın finali ve üçüncülük maçı gelecek hafta oynanacak .

 



Eyupsultan Rumeli Türkleri Kültür ve Yardımlaşma Derneği